Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü : Sonunda Izmir E Meteor Da Dustu Youtube _ Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor.

Izmire Meteor Düştü : Sonunda Izmir E Meteor Da Dustu Youtube _ Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor.. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi.

Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç.

Ke4egsqqyhidbm
Ke4egsqqyhidbm from sakinca.com
O da düştü tam oldu. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.

İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı.

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen.

Izmir E Meteor Dustu Izmir Gazetem Izmir
Izmir E Meteor Dustu Izmir Gazetem Izmir from www.gazetemizmir.com
İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü.

İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası!

Meteor düşmesi sonucu ne olur? Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Son dakika egeye meteor mu düştü? Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rc90qksrvnmk3m
Rc90qksrvnmk3m from pbs.twimg.com
Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. O da düştü tam oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.